У Чернівецькій області з 1 липня відкриють ресторани та відновлять автобусне сполучення

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Чернівецькій області з 1 липня відкриють ресторани та спортзали, а також відновлять внутрішньообласні автобусні перевезення.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації з посиланням на рішення Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Ресторани та спортзали зобовʼязані дотримуватися протиепідемічних заходів (носіння масок, дезінфекція) і не пускати у приміщення більше ніж 10 людей. З 1 липня також зможуть працювати стадіони та спортмайданчики. Вимога така ж сама — не більше 10 осіб.

Громадський транспорт повинен набирати пасажирів, виходячи з кількості місць. Пасажири і водії повинні бути в масках. Також буде проводитися перевірка температури тіла.

  • У Чернівецькій області за минулу добу на коронавірус захворіли 59 осіб. 13 одужали, двоє померли. Всього по Україні за добу захворіли 646 осіб. Загальна кількість хворих — 23 454.
  • Напередодні Кабмін включив Чернівецьку область у перелік областей, в яких можливе послаблення карантину. Станом на 29 червня 12 областей та Київ не готові до послаблення карантинних обмежень.