Виключена зі «Слуги народу» нардеп Скороход знайшла собі нову депутатську групу

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Виключена зі «Слуги народу» нардеп Анна Скороход написала заяву про вступ до депутатської групи «За майбутнє».

Про це вона написала у своєму Facebook.

«Сьогодні я подаю заяву на вступ до депутатської групи «За майбутнє» і, сподіваюся, її швидко задовольнять», — зазначила Скороход.

Вона розповіла, що прийняла таке рішення через те, що їй набридло бути «без рук і без ніг», оскільки позафракційний депутат має дуже мало повноважень. Тому вона вирішила приєднатися до групи «За майбутнє», тому що там «найлояльніші» умови.

«Я в команді залишаюся сама собі господарем, тут всі мажоритарники. Ну і [виключений зі «Слуги народу» нардеп] Антон Поляков умовив», — підкреслила депутатка.

  • Депутатська група «За майбутнє» 21 травня стала партією. Її очолив нардеп Ігор Палиця. Депутатська група була сформована 29 серпня 2019 року з 23 народних депутатів, які пройшли до парламенту як самовисуванці.
  • Групу «За майбутнє» повʼязують із бізнесменом Ігорем Коломойським. Вона блокувала законопроєкт № 2571-д про регулювання банків (так званий «антиколомойський закон»).
  • 19 червня троє нардепів — Лариса Білозір, Геннадій Вацак і Микола Кучер — вирішили вийти зі складу депутатської групи «За майбутнє» і увійти до складу групи «Довіра».
  • 30 червня до парламентської групи «За майбутнє» увійшли чотири нові нардепи: Антон Поляков, Сергій Рудик, Ігор Молоток, Сергій Лабазюк.