Адвокат: Михайло Єфремов не визнав свою провину за ДТП, в якій загинула людина

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
Адвокат: Михайло Єфремов не визнав свою провину за ДТП, в якій загинула людина

Кинопоиск

Адвокат актора Михайла Єфремова Ельман Пашаєв розповів, що його підзахисний відмовився визнавати провину за ДТП в центрі Москви, в якій загинув водій фургона.

Про це повідомляє телеканал «Дождь» з посиланням на телеканал «Москва 24».

«Сьогодні Єфремов заявив про невинність у вчиненні ДТП. Більш докладно нічого пояснювати не буду, це передчасно, тобто даний злочин він не скоював. Михайло Олегович, коли раніше сказав, що [...] готовий платити, тому що в ДТП брала участь його машина», — сказав Пашаєв.

  • Увечері 8 червня в центрі Москви російський актор Михайло Єфремов влаштував ДТП, в якій загинула людина. Експертиза показала, що актор перебував за кермом у стані алкогольного спʼяніння.
  • Єфремов за кермом автомобіля Jeep Grand Cherokee на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, зіткнувся з автофургоном Lada і пошкодив ще кілька машин. В аварії загинув водій автофургона — 57-річний Сергій Захаров, який працював курʼєром в інтернет-магазині.
  • Наступного дня Таганський районний суд Москви ухвалив рішення посадити Єфремова під домашній арешт на час розслідування.
  • 13 червня Михайло Єфремов записав перше відеозвернення після резонансної ДТП. У своєму зверненні Єфремов визнає, що під час ДТП був пʼяний і що сідати в такому стані за кермо «неможливо». У той же час він попросив вибачення у рідних і близьких загиблого Сергія Захарова і пообіцяв будь-яку допомогу, якщо вони зможуть і захочуть її прийняти.