У США сталася стрілянина в нічному клубі. Двоє людей загинули, вісім поранені

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:

У США, в одному з нічних клубів Південної Кароліни, сталася стрілянина, внаслідок чого загинули двоє людей, а ще вісім були поранені.

Про це пише Associated Press.

Близько 2 години ночі два помічника шерифа дізналися про заворушення в нічному клубі і побачили, як із будівлі вибігає великий натовп людей. Незабаром вони зʼясували, що всередині закладу стріляли. Спочатку повідомлялося про 12 поранених, чотирьох з яких направили в лікарню в критичному стані. Однак у наступному зверненні шерифа число жертв уточнили — вбито двох відвідувачів, а поранено вісім.

Поки що у поліцейських немає підозрюваного по цій справі. Шериф місцевого відділення поліції сказав, що «не впевнений, що стрілків було кілька».

  • Вранці 29 травня у Броварах, поблизу заводу «Торгмаш», сталася масова перестрілка між легальними і нелегальними пасажирськими перевізниками.
  • Поліція встановила понад 60 учасників стрілянини у Броварах, зокрема замовників злочину. 21 учаснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею «хуліганство із застосуванням зброї».
  • Міністерство внутрішніх справ анулювало ліцензії чотирьом охоронним фірмам, працівники яких брали участь у перестрілці в Броварах.