У Німеччині на протест вийшли працівники секс-індустрії. Вони вимагають дозволити працювати борделям

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Гамбурзі (Німеччина) працівники секс-індустрії в кварталі «червоних ліхтарів» влаштували акцію протесту. Вони вимагали, щоб влада дозволила відкрити борделі і заявили про дискримінацію.

Про це повідомляє Reuters.

Учасники акції обурені, що борделям заборонено працювати, тоді як бари, ресторани вже відкриті. Вони запевняють, що борделі не більш небезпечні для здоровʼя, ніж інші заклади масового скупчення людей. Секс-працівники заявили, що фактично позбавлено засобів для існування.

Асоціація працівників секс-бізнесу, яка організувала протест, стверджує, що закриття ліцензованих борделів змушує працівників виходити на вулиці і займатися нелегальною проституцією. Асоціація запевняє, що в борделях на належному рівні можна забезпечити протиепідемічні заходи.

«Проституція не несе в собі більшого ризику зараження, ніж інші послуги, такі як масаж, відвідування косметолога, а також танці або контактні види спорту», — йдеться в заяві асоціації.

  • Асоціація захисту працівників секс-бізнесу Франції попросила президента країни Емманюеля Макрона створити «надзвичайний фонд» через фінансову нестабільність.
  • Самотнім чоловікам і жінкам в Нідерландах радять організувати секс по дружбі. Таку пораду дали після критики правила, за яким додому дозволили запрошувати не більше трьох гостей за умови дотримання дистанції не менше ніж 1,5 метра.