«Місія нездійсненна 7» не зніматимуть в Україні. Режисер знайшов інші локації

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Фільм «Місія нездійсненна 7» з Томом Крузом не будуть знімати в Україні. Режисер двох попередніх частин Крістофер МакКуоррі заявив, що для зйомок знайдені більш підхожі локації в інших країнах.

Про це повідомив сценарист, кіножурналіст Артем Заяць, який поспілкувався з МакКуоррі.

Режисер і актор Том Круз восени 2019 року відвідували Україну для пошуку локацій і зустрічалися з президентом Володимиром Зеленським та мером Києва Віталієм Кличком. Тоді вони розглядали для зйомок Одесу, Львів і Київ. ЗМІ повідомляли, що однією з локацій може стати столичний книжковий ринок «Петрівка», який можуть скоро знести, проте зараз МакКуоррі вже не розглядає Україну як місце для зйомок «Місія нездійсненна 7».

«Ми провели скаутинг, розвідку, вивчили низку місць в Україні, і дійсно знайшли одну досить екстраординарну локацію. Але проблема в зйомках «на виїзді» [за межами США] в тому, що ви знаходите місце, яке вам дуже подобається, і після цього слід знайти поблизу всі інші [підхожі для зйомок] місця, щоб виправдати перенесення величезного кінопроєкту в цю країну. Ми вже до того моменту знайшли дуже багато країн для нашого фільму. Але на якомусь етапі мені дійсно подобалася ідея познімати в Україні», — сказав МакКуоррі.