У Харкові сталася сутичка представників «Нацкорпусу» і Шарія. Госпіталізовано двоє людей

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Харкові «Національний корпус» провів акцію біля будинку колишніх депутатів Партії регіонів Сергія та Олександра Кацуб, яка закінчилася сутичкою з представниками партії Анатолія Шарія.

Як повідомили в «Нацкорпусі», до будинку сімʼї Кацуб прийшли через їх «підтримку та фінансування сумнівних проросійських ініціатив, зокрема партії Шарія».

За словами керівника центрального штабу «Нацкорпусу» Максима Жоріна, націоналісти біля будинку Кацуб зустріли керівництво харківського осередку партії Шарія. Вони розмалювали ворота будинку і облили зеленкою опонентів.

Незабаром завʼязалася сутичка із застосуванням сльозогінного газу, в результаті якої частину прихильників Шарія було побито — вони втекли.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство та повідомила про госпіталізацію двох чоловіків. «В результаті події постраждали 22 та 32-річні чоловіки», — зазначили в поліції.

Сам Шарій у себе в Telegram-каналі заявив, що націоналісти використовували вогнепальну зброю, хоча на відео цього не видно. Поліція також не повідомила про застосування зброї.