У Вашингтоні живі статуї зобразили Трампа в бункері, де він дивиться Fox News

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У Вашингтоні живі статуї зобразили президента Дональда Трампа як «руйнівника цивільних прав і свобод». Про це повідомляє The Hill.

На першій експозиції актори зобразили сцену, коли поліція бʼє протестувальників руху Black Lives Matters, а поруч з ними стоїть Трамп із Біблією в руках. Самі ж митці стоять на постаменті з написом «Руйнівник цивільних прав і свобод».

Таким чином вони натякнули на інцидент, коли біля Білого дому поліція розігнала мітингувальників, аби Трамп сфотографувався з Біблією.

Інший актор показав Трампа, який тримає в руках ключку для гольфа і каже школяру, що той має повернутися до школи. Зазначимо, що попри спалах коронавірусу у США, Трамп не бачить підстав не відкривати школи восени.

Третій митець зобразив Трампа, що тримає плюшевого ведмедика і дивиться Fox News у бункері. Нагадаємо, на тлі протестів Black Lives Matters біля Білого дому Трампа ненадовго відвезли в підземний бункер, а канал Fox News часто критикують за компліментарність щодо Трампа.

Режисер живих статуй пояснив, що вони вирішили показати те, з чим американцям доведеться жити, якщо Трампа переоберуть президентом.