Суддя Вовк заперечує, що НАБУ повідомило йому про підозру. Каже, що у відпустці

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Суддя Вовк заперечує, що НАБУ повідомило йому про підозру. Каже, що у відпустці

Сайт Окружного адміністративного суду Києва

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк заявив, що йому ніхто не вручав повідомлення про підозру. Про це він написав у Facebook.

Він заявив, що зараз перебуває у відпустці, після якої буде доводити свою правоту.

«Я також хочу висловити слова підтримки суддям ОАСК, безсумнівно втомленим від нескінченних обшуків і безпідставних звинувачень, які лунають на адресу суду з вуст псевдоактивістів і псевдожурналістів», — зазначив Вовк.

За його словами, обшуки в суді — це тиск на суд та на нього особисто, а також «бажання окремих одіозних персонажів показати хоч якусь «ефективність».

«Що стосується по-новому фальсифікованих плівок, то раджу наступного разу пошукати більш продуктивних і креативних режисерів», — додав Вовк.

Нагадаємо, що 17 липня НАБУ повідомило Вовку та його заступнику Євгенію Аблову про підозру. Окрім них підозру отримали ще 5 суддів цього суду. Наразі триває процес вручення підозр ще 4 особам. Також у справі підозру отримав і голова Державної судової адміністрації Зеновій Холоднюк. Усіх їх підозрюють у «створенні злочинної організації та захопленні влади».