У Києві повідомили про замінування залізничного вокзалу та аеропорту «Київ». В Одесі та Харкові — одразу кількох об’єктів

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
У Києві повідомили про замінування залізничного вокзалу та аеропорту «Київ». В Одесі та Харкові — одразу кількох об’єктів

Петро Порошенко / Flickr

У Києві, Харкові та Одесі правоохоронці перевіряють повідомлення про нібито замінування кількох інфраструктурих обʼєктів. У столиці поліція шукає вибухівку на залізничному вокзалі та в аеропорту «Київ».

Пресслужба «Укрзалізниці» повідомила, що вокзал перевірили вибухотехніки, кінологи та правоохоронці — жодних небезпечних пристроїв не виявили. Робота вокзалу поки обмежена.

ЗМІ також пишуть, що до поліції надійшло анонімне повідомлення про нібито замінування аеропорту «Київ», триває евакуація.

У Харкові та Одесі поліція перевіряє інформацію про нібито замінування кількох інфраструктурних об’єктів.

Поліцію Харкова повідомили про нібито замінування в листі, який надійшов на електронну пошту о 15:00. За даними пресслужби поліції, у повідомленні йшлося про нібито вибухівку в лікарнях, супермаркетах, торгових центрах, банках, готелях, поштових відділеннях, на авто- і залізничному вокзалах. Вибухотехніки перевіряють будівлі. При цьому поліція не уточнює, про яку кількість обʼєктів йдеться.

Майже водночас — о 14:47 — повідомлення про нібито замінування кількох інфраструктурних обʼєктів надійшло й до поліції Одеси, повідомили у пресслужбі.