Авіакомпанія Emirates страхуватиме всіх пасажирів від коронавірусу на €150 тисяч

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Авіакомпанія Emirates страхуватиме всіх пасажирів від коронавірусу на €150 тисяч

Emirates

У авіакомпанії Emirates нова стратегія з підвищення попиту пасажирів в умовах пандемії: вона буде страхувати від коронавірусу. Якщо через 31 день після поїздки пасажиру поставлять діагноз COVID-19, авіакомпанія покриє його медичні витрати до €150 тисяч (близько $176 тисяч).

Про це повідомляє Business Insider.

Авіакомпанія буде платити €100 ($118) в день за витрати на карантин — наприклад, номер в готелі — на термін до двох тижнів.

Таке страхування чинне до 31 жовтня 2020 року. Воно діє протягом 31 дня з моменту рейсу з Emirates і застосовується автоматично після реєстрації на рейс. Для того, аби отримати гроші, необхідно звʼязатись із авіакомпанією, але витрати на тестування не покриваються.

«Це інвестиція з нашого боку, але ми ставимо наших клієнтів на перше місце, і ми віримо, що вони будуть вітати цю ініціативу», — заявив генеральний директор Emirates Group.

Окрім того, що авіакомпанія Emirates постраждала більше, ніж більшість інших через те, що вона літає тільки на міжнародному рівні, вона стала першою, яка запропонувала покриття витрат на медичне обслуговування і карантин.

Раніше повідомлялось, що Єгипет оплатить лікування українських туристів, які захворіють на коронавірус.