Голова Київської облради Стариченко подав у відставку

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Голова Київської облради Стариченко подав у відставку

Facebook / Микола Стариченко

Голова Київської обласної ради Микола Стариченко подав у відставку.

Про це повідомляє пресслужба облради.

Своє рішення він пояснив «низкою інсинуацій, інтриг і брудних технологій, які набирають оберти в період передвиборчої кампанії» та в яких він не збирається брати участь.

Крім того, Стариченко повідомив, що нещодавно в обласній раді створили депутатську групу «За демократичні ініціативи президента України Володимира Зеленського», до складу якої увійшов і він. «Проте, наголошую, що створення такої групи не означає мій перехід чи депутатського корпусу до лав політичної партії «Слуга народу», — пояснив Стариченко.

Він пояснив, що свого часу в області був одним із керівників Радикальної партії Олега Ляшка, і повідомив, що Радикальна партія братиме участь і в нинішніх виборчих перегонах. «Однак особисто не маю наміру продовжувати політичну діяльність і не братиму участь у місцевих виборах. Проте залишаюся на Київщині й надалі працюватиму на розвиток нашого краю», — підкреслив голова облради.

Про відставку Стариченка повідомив і лідер «радикалів» Олег Ляшко, назвавши його «політичною повією», яка разом з іншими «депутатами-запроданцями» від РПЛ створили в облраді групу на підтримку демократичних ініціатив президента Зеленського. «Ці повії так мріють утриматися в депутатських кріслах, що, зраджуючи партію, остаточно втратили совість і елементарну пристойність», — поскаржився Ляшко.